Central de vacances redissenya la seva web

Foto de portada web central de vacances

Brussel·les, París, Berlín o Istanbul són algunes de les destinacions que poden trobar-se entre les promocions turístiques de desembre d’aquesta agència castellanomanxega, que redissenya la seva plataforma en línia per oferir al client una experiència superior

Madrid, 16 d’octubre de 2015. – L’agència de viatges online Centraldevacaciones.com, amb seu a Conca, estrena nou disseny del seu espai web, adaptat a les últimes tecnologies per oferir una òptima visualització en qualsevol dispositiu. Després de mesos de dur treball, la plataforma mostra una estètica renovada, més fresca, agradable i funcional, que brinda a l’internauta una navegació còmoda, senzilla i realment eficient, més d’acord amb la qualitat dels seus continguts.

Les escapades de vacances tenen vida més enllà del període estival.També la tardor, amb la policromia i romanticisme d’aquests mesos, és una de les estacions preferides per viatjar i descobrir nous racons. Només cal fer una ullada a les promocions de desembre per comprendre-ho. Destaquen els circuits turístics per Istanbul, París, Brussel·les, Amsterdam, Lapònia, Berlín o Londres, ciutats que mostren en aquestes dates el seu costat més captivador.

Així mateix, el pont de quatre dies del proper mes ofereix una bona oportunitat per visitar algunes joies de la Vella Europa, com Praga, Budapest, Roma, Londres, París o Munic. No obstant això, els viatjants que prefereixin climes més càlids per a la seva escapada, tenen a la seva disposició interessants paquets vacacionals a Punta Cana, Riviera Maya i altres destins exòtics per «caribear a l’hivern», com diu una de les divises de la plataforma.

Per als amants de l’aventura i del mar, aquest portal inaugura una secció de creuers molt prometedora, amb diversos creuers pel Mediterrani per gaudir el proper mes. Com és habitual, els consumidors que reservin amb antelació podran beneficiar-se d’importants descomptes de temporada, amb estalvis del 5, el 10 i fins al 40%.

L’abundància de touroperadors ‘low cost’ (amb el consegüent abaratiment que comporta aquest model de negoci) ha provocat la inseguretat d’una part del públic. Per això, aquesta plataforma concedeix una gran importància a l’atenció al client, a qui es brinda un tracte honest, transparent i directe, acompanyant-durant tot el procés de reserva amb un assessorament qualificat que garanteix el seu benestar i satisfacció. Aquests i altres serveis li han valgut la confiança de milers de clients i el privilegi d’ostentar el segell de Confiança Online des 2012. No és estrany, per tant, que estiguem davant el portal d’internet amb més vendes a destinacions del Carib amb paquet de vacances.

Amb aquest nou disseny, Central de Vacances aconsegueix potenciar la seva presència en línia i reafirmés com l’agència més ben valorada pels seus usuaris, posseïdora d’un dels operadors més senzills del sector, que a principis de 2015 va estendre la seva oferta al mercat de Portugal.

Sobre Central de Vacances

Central de Vacances és una agència de viatges propietat de Viatges Luniel SLU, que pertany al seu torn al Grup Zafiro Tours.Especialitzada en totes les modalitats i productes de turisme del mercat, aquesta agència Castellà-manxega pertany des de 2012 a l’associació text complet del document, que garanteix la seguretat i privacitat dels usuaris durant les seves operacions a la xarxa.

CONTACTE DE PREMSA

Christian Lucas, director general

Central de Vacances (Viatges Luniel SLU)

Direcció: Plaça Hispanitat 8. 16002 – Conca

E-mail: [email protected]

Tel: 969 69 33 69

Web: www.centraldevacaciones.com